Annoncer
Borgerforeningen

Fjelleruplogo1

Foreningens opgaver består af tilrettelæggelse af forskelligartede arrangementer, projekter, og som forbindelsesled mellem borgere og kommune.

I øjeblikket er en af vore største opgaver udgivelsen af den årlige Fjellerup Guide. Men stadig flere arrangementer optager vores tid. Her henvises til Aktivitetskalenderen. Foreningen står for Flagallènen samt vedligeholdelse af bænke og informationstavler i byen. Byens tennisbane vedligeholdes af Borgerforeningen.Skt. Hans på Fjellerup Østergaard

Skt Hans 17 17

Vejret holdt næsten til det sidste og det blev en hyggelig Sct.Hans aften på Fjellerup Østergaard med både grill og båltale.
Se billeder fra aftenen her


 Honning-Jordbær samt bagagerumsmarked
Jordbaer Hon Bagage 17 09

Der var god stemning og skønne smagsprøver da der igen i år var Jordbær-honning dag og bagagemarked på Fjellerup Østergaard.
Se billeder fra dagen her


 Vandretur i og omkring Fjellerup
Vandretur Med H Og G


Aftencykeltur med Thorbjørn og Freddy
FJELLERUP CYKLER Juli Web


Det var en hyggelig morgencykeltur

Morgencykel 20Juni 1Web

Traditionen tro mødte de morgenfriske op på Fjellerup Østergård til en 26 km. morgentur gennem skoven, langs med Gjerrildbanen til Hemmed og videre til Hemmed Kær, Bønnerup Strand og langs stranden hjem. Der var ikke så mange morgenfriske som tidligere; men vi havde en skøn tur i solskin og blæst i noget af den flotteste natur, Norddjursland kan byde på. Morgenkaffen og "bassen" smagte fortrinlig i græsset ved den gamle vandmølle ved Hemmed.
Endnu et billede fra turen kan ses her


Kulturnat 2017

Fra flere borgere, Legepladsens Venner og Borgerforeningens bestyrelse er der ønske om at deltage i Kulturnat Djursland 2017.
Er der nogle, der vil være med i en "Kultur Gruppe", der kommer til at undersøge alt fra om det vil kunne lade sig gøre og i givet fald, hvordan arrangementet skal skrues sammen? Kulturnat 2017 er fredag den 13. oktober! Meld gerne tilbage her under eller til gitte_fjellerup@live.dk 

 

 Der sker meget i Fjellerup...
                 ... og det er vi stolte af!

Hvis du har været med til en af de mange aktiviteter her i byen og har haft en god oplevelse du ønsker at dele med andre, er du velkommen til sende din beskrivelse (eventuelt med et billede) til lianne.lassen@live.dk

Skriv venligst i emne "Fjellerupby-aktivitetsbeskrivelse"

Jeg glæder mig til at høre fra dig!


Hvis der opstår uventede problemer med Borgerforeningens side, er du velkommen til ved kontakte webmaster Lianne Lassen via e-mail lianne.lassen@live.dk  


 

 


 

Kontingent 2017

Medlemskort Sidebilledet 2

Indkrævningen koordineres evt. med runddeling af Guiden 2017.

Hvis bestyrelsen ikke traffe jer hjemme på det tidspunkt, kan I stadig forny jeres medlemskab eller blive medlem ved at kontakte Niels Harsberg, som er bestyrelsens tovholder på området. 

Kontingent for enlige er 50 kroner og for hel husstanden er 100 kroner.

 


Borgerforeningen kunne godt bruge flere hjælpende hænder

VI SIGER TAK TIL DEM, DER ALLEREDE HAR MELDT SIG MED ET PAR HJÆLPENDE HÆNDER, MEN VI KUNNE GODT TÆNKE OS LIDT FLERE!

I borgerforeningen har vi til tider behov for hjælpende hænder til f.eks. opsætning/nedtagning af badebroen, rengøring af tennisbanerne, hjælp ved bagagerumsmarkederne og andet forefaldende.

Derfor vil vi gerne oprette en 'hjælper-liste' og DU har mulighed for at melde dig til!

...

Send navn, telefonnr. og e-mail til gitte_fjellerup@live.dk og skriv gerne hvilket tidspunkt/dage, du kan hjælpe og også gerne, hvis der er en opgave, du brænder særligt meget for at hjælpe med.


Info hytten

info hytten.jpeg

Infohytte vagt.

Infohytten på Fælledvej passes af frivillige hver dag i skolernes sommerferie 1/7 -13/8   kl 11 -14.

Vi mangler nogle til at passe den. Det er ok, hvis du kan tage enkelte dage i en eller flere uger.

Arbejdet går ud på at informere turister om området og uddele turistbrochurer til dem. Det er faktisk et meget positivt job.

Hvis du vil passe Infohytten, bedes du kontakte os på mailadressen: niels@harsberg.dk

Mvh

Antje og Niels


Lokal kunstner Signe Boe har udsmykket tunnellen

Signe Boe

Udsmykningen of tunnellen i Fjellerup består af 17 billeder med udgangspunkt i billeder af lydoptagelser. Projektet er støttet af Norddjurs Kulturpulje. Projektstart var den 6. juli med ferniseringen den 25. juli. Se mere om Signe og projektet her