Fjellerup Aktivitetshus

Aktivitetshuset er opført i 2003 som et råhus og færdiggjort af frivillig arbejdskraft ydet af borgere i Fjellerup. Huset ejes af Fjellerup Aktivitetsforening. Foreningen er dannet af Husmoderforeningen, Idrætsforeningen, Borgerforeningen og Kræmmerforeningen i Fjellerup.
Aktivitetshuset er placeret på Fjellerup Østergårds jord i den østlige ende af Fjellerup i smukke omgivelser med udsigt til skoven.

Huset består af en stor sal på 135 m2. Der er god plads til 120 spisende gæster. I salens ene ende er der en scene. De mange vinduer gør salen lys og venlig, og da loftet der går i kip, giver det salen et behageligt indeklima. Huset rummer tillige en mindre sal på 40 m2. Den lille sal er placeret, således den kan anvendes uafhængigt af den store sal. Køkkenet er et top-moderne køkken med nye og hurtigarbejdende maskiner. Køkkenet er indrettet således, der er mulighed for mange arbejdspladser. Der er service til 120 personer.

I 2008 blev der foretaget en udvidelse af huset med et mødelokale på 70 m2, en gang, 2 toiletter og et depotrum. Lokalet har egen indgang og udlejes uden adgang til køkkenet. Der findes dog et tekøkken og service til ca. 50 personer. Lokalet bruges fortrinsvis af lokale foreninger til mødevirksomhed.

 

Ønsker du at vide mere om Foreningen eller ønsker du at leje huset så kig her på Aktivitetsforeningens hjemmeside.