Årets sidste cykeltur

REKORD PÅ ÅRETS SIDSTE CYKELTUR

Torsdag den 6. august blev årets sidste cykeltur skudt i gang. Om deltagerne havde fundet inspiration fra Tour de France eller Post Danmark Rundt vides ikke, men forklaringen er måske ganske enkel, nemlig at Fjellerup Borgerforenings cykelture har fået et godt ry.

Cyklister strømmede til startstedet, og da Freddy og Thorbjørn skød turen i gang, var det med rekordstort deltagerantal: hele 52 cyklister i alderen 6 år til 80+ var mødt op, det største deltagerantal nogen side, og det var et smukt syn, da feltet strakte sig fra Fjellerup Kirke og hen til starten af Åsbjergvej.

Turens tema var et bondegårdsbesøg på Hagenbjerggaard, hvor Anders og Lis tog imod. Der var dækket op i haven med jordbær, vandmelon samt øl og vand. Et dejligt pitstop. Anders og Lis viste rundt på gården med den store jerseybesætning, de fortalte om gårdens historie og om krisen, som landbruget desværre lider under. Spørgelysten var stor, og alle fik svar. At se besætningen og de små kalve var et hit. Tak fordi vi måtte kigge forbi.

Efter en god time hos det gæstfrie par gik turen via Egeballegaard og Meilgårdskovens stisystemer tilbage til Fjellerup Østergård. Og her mødte Borgerforeningens trofaste mand – Mogens Friis – op igen igen. Endnu engang medbragte han sponsorkage og kaffe fra Fjellerup Bageri og Madam Blå. – et afsluttende kage -og kaffebord som ledte tankerne hen på Det sønderjyske Kaffebord.

Årets cykelture har bragt deltagerne vidt omkring, og vi siger tak til de gæstfrie værter, som har vist os minkavl, smukke fugle og malkekøer. Også tak til alle deltagerne, uden jer ville der jo ikke være nogen cykeltur, tak til Fjellerup Bageri og Madam Blå for trofast sponsorstøtte og til Fjellerup Borgerforening for god opbakning.

Og det glædelige har været, at når vi gør status over de mange tilbagelagte kilometer, så har vi ikke haft et eneste uheld med personskade, det vildeste har været een punktering og een defekt kæde!

Tak for i år og mange cykelhilsner

 

Freddy og Thorbjørn