Årets første cykeltur

Cykelturen den 7. maj

7. maj 2015 var der mødt 21 friske cyklister op til årets første cykeltur arrangeret af Fjellerup og Omegns Borgerforening. Igen i år var det Freddy Juul og Thorbjørn Knudsen, som førte feltet an. Der var lavet en aftale med Michael, som ejer RIVA-mink, om at få en guided tour rundt på den store minkfarm, som er placeret ved Gl. Fjellerupvej.

Vejret var en lidt blandet fornøjelse, men cykelholdet stred sig op ad Kanneshøjvej og videre, i endog strid modvind. Vel ankommet på minkfarmen blev vi modtaget af Michael og medarbejder Allan, blev delt op i to hold og fik herefter en fremragende rundvisning på farmen. Alle kunne stille spørgsmål og alle fik svar. Vi sluttede af med at få vist pokaler, diplomer og andre hædersbevisninger, som viste, at her blev der produceret flotte skind i mange farver. Vi så også prøver på deres skind. Som tak for rundvisningen var der et par flasker vin fra Borgerforeningen.

Da vi så skulle cykle tilbage mod Fjellerup, gik turen ad Dyringvejen mod Fjellerup, og nu var der ingen vind, så medvinden glippede. Vel ankommet på Fjellerup Østergård stod Borgerforeningens tro væbner Mogens igen i år klar med kaffe produceret af Madam Blå og masser af kage fra Fjellerup Bageri. Det er et sikkert hit hver gang, og deltagerne på cykelturen var yderst tilfredse med aftenens arrangement.

 

2015 tk (Thorbjørn)